Novosti

27. LJETNA ŠKOLA KINEZIOLOGA REPUBLIKE HRVATSKE

na temu: „PRIMJERI DOBRE PRAKSE U PODRUČJIMA EDUKACIJE, SPORTA, SPORTSKE REKREACIJE I KINEZITERAPIJE"
Poreč od 27. do 30. lipnja 2018. Godine - Hotel „Delfin"

Prva informacija – letak

Natječaj

za sufinanciranje programa za razvoj programa nastavnog i trenažnog procesa u području edukacije, sporta, sportske rekreacije, kineziterapije i zdravstvene kineziologije u 2018. godini

Više ...

Svečana dodjela priznanja

Svečana dodjela priznanja kineziolozima Republike Hrvatske održat će se na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu s početkom u 17, 30 sati (po završetku sjednice Skupštine). Prema Odluci Upravnog odbora HKS-a priznanja će biti dodijeljena zaslužnim kineziolozima u 2017. g.

Odluka o dodjeli priznanja

Redovita godišnja skupština
Redovita godišnja skupština Hrvatskog kineziološkog saveza održat će se 15. prosinca 2017.g. na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15, Zagreb) s početkom u 16,00 sati.

Poziv na Skupštinu

Listić o nazočnosti na Skupštini

Udruge kineziologa Hrvatske

R edovna izborna skupština Hrvatskog kineziološkog saveza

U subotu, 12.11.2016. godine održana je izborna Skupština Hrvatskog kineziološkog saveza. Za predsjednika Saveza za iduće četverogodišnje razdoblje jednoglasno je izabran prof. dr. sc. Goran Leko. Također su izabrani novi članovi Upravnog odbora; Nadzornog odbora i Suda časti. Istoga dana održana je i svečana dodjela priznanja kineziolozima, a sukladno odluci Upravnog odbora, gdje je dodijeljeno 20 priznanja (11 diploma, 7 zahvalnica i 2 priznanja za životno djelo).